Topp 5 bingosajter

Här finner du vår lista över vilka fem bingosajter vi tycker är bäst just nu. Med i bedömningen har vi förstås antal spelare, kvalitet på vinster, hur stämningen är, vilka bingobonusar som erbjuds och hur bra kundsupporten är. Kom tillbaka och kika med jämna mellanrum för den här listan kan förändras när vi upptäcker något nytt!

 

1. Bet365 Bingo

Bet365 är från början ett spel- och bettingbolag som länge har sysslat med odds och vadslagning. På senare år har man dock förgrenat sin verksamhet, även till bingo. Vi gillar Bet365 framför allt för att det är en stor och mycket professionell leverantör. Bonusarna är fina och skulle du tröttna på bingo för en stund, så finns det en hel del annat att göra på sajten!

 

2. Maria Bingo

Maria Bingo är en bingosida som helt riktar sig mot kvinnor! Män är självklart välkomna, men allt är anpassat utifrån hur bolagets kvinnliga kunder ha sagt att de vill ha det. Stämningen är alltid god, det finns gott om bonusar och gratisspel (som ger riktiga vinster!) och de sköter in- och utbetalningar på ett klanderfritt sätt.

 

3. Svenska Bingo

Svenska Bingo är som du kanske förstår, en bingosida just för svenskar. Här slipper du ladda hem någon spelklient, utan kan enkelt och tryggt spela direkt i din webbläsare. Svenska Bingo erbjuder riktigt bra bonusar, och du är med och tävlar om hela 30 miljoner i jackpot när du spelar via dem.

 

4. MamaMia Bingo

På MamaMia Bingo spelar kändisprofilen Arne Weise på torsdagar, och du kan möta honom och chatta i hans eget bingorum varje vecka. Det är dock inte därför MamaMia hamnar på fjärde plats på vår lista. Nej, en fläckfri och extremt snabb support, gratisspel och helt okej bonusar är det som gör att MamaMia Bingo förtjänar en plats på den här exklusiva listan!

 

5. Utopia Bingo

Utopia är en relativt ny aktör på bingoscenen, och man marknadsför sig på ett unikt sätt. Utopia är nämligen det ärligaste bingoföretaget på marknaden, och man redovisar helt öppet hur mycket man tar i avgifter, hur mycket du som spelare vinner och andra siffror som de flesta spelbolag annars mörkar med. Som ny kund får man bland annat 100 kronor att spela för, och sidan är mycket användarvänlig.